שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

דברו איתנו

    מגדלי ASSUTA VILLAGE

    מגדלי אסותא

    המגדל נבנה על גבי מתחם בית החולים אסותא ההיסטורי בצפון הישן על רחוב ז'בוטינסקי. מדובר בפרוייקט יוקרתי ואייקוני בנופה של תל אביב. קבוצת הרכישה נוהלה ע"י קבוצת העיר החדשה אשר הוציאה לפועל שני מגדלים בני 26 קומות ושני מבנים לשימור בני 2-3 קומות שהוסבו גם הם למגורים. במגדל 155 יחידות דיור ולרווחת הדיירים שלל מתקנים לרבות בריכת שחייה מקורה, חדרי כושר, ספא, שטחים ציבוריים ירוקים ואבטחה. בניית אסותא וילג' התעכבה עקב תלונות הדיירים בבניינים הסמוכים אשר דרשו לשפותם וכך קרה, נפסק לטובתם פיצוי של 16 מיליון ש"ח. המגדל תוכנן ע"י האדריכל משה צור, המתגורר במגדל בקומה ה-22, בסיגנון באוהאוס.

    הומלנד לא חושבת כמו אף חברה אחרת

      מגדלי אסותא תל אביב

      ב-1935 נחנך בית חולים פרטי ומודרני בצפון תל אביב, אסותא. במשך 75 שנים שימשו מבני הבאוהאוס הייחודיים כבניין אשפוז, בי"ס לאחיות, בניין בידוד ובניין הנהלה – אבל במאה ה-21 הצרכים השתנו, והשטח יקר ערך הוסב לנדל"ן. כיום כולל המתחם מגדל בן 26 קומות שמחוברים ביניהם במעבר זכוכית שבו נמצאות גם המעליות, ועוד שני בניינים שנבנו על בסיס מבני הבאוהאוס הישנים – תוך כדי הקפדה על שימור המאפיינים המקוריים שלהם. באחד המבנים פועל גן ילדים, כחלק ממגמת עירוב השימושים שמנהיגה עיריית תל אביב, וכחלק מהמחויבות של היזמים לקהילה. בנוסף, ישנו חניון תת קרקעי שחלקו משרת את הציבור. אם גם אתם רוצים לרכוש או לשכור נכס בפרויקט מגדלי אסותא, כדאי לעשות זאת בעזרת הידע והניסיון של הומלנד.

      קידום אתרים עם לאוס מדיה